Praktijk voor Kinderfysiotherapie Saffierstraat 59, 2403 XM Alphen aan den Rijn

Babymassage

Babymassage is een leuke en gezellige manier om op een ontspannende manier met het contact tussen ouder en kind te vergroten. Door middel van de ontspannende technieken worden de zintuigen van zowel u als uw baby geactiveert. Door uw baby regelmatig te masseren geeft u de baby een gevoel van geborgenheid, veiligheid en zelfvertrouwen. Baby’s worden rustiger en slapen regelmatiger.

Tijdens de babymassage geniet je in een 1 op 1 situatie van het contact met je kindje. Dit werkt ontspannend en draagt bij aan de hechting tussen ouder/verzorger en kind. De technieken worden gegeven door een kinderfysiotherapeut, waardoor er naast de massagetechnieken ook aandacht besteedt zal worden aan de motorische ontwikkeling van het jonge kind, hanterings- en positioneringsadviezen (tillen en dragen), de zogenaamde voorkeurshouding, tips voor baby’s die zich overstrekken en het leren inbakeren.

De babymassage wordt gegeven als er sprake is van een medische indicatie hiervoor. Een medische indicatie kan zijn een onrustige baby die slecht slaapt, veel huilt en/of veel overstrekt.

Voor meer informatie en aanmelding: bel ons op 0172-422695 of mail naar info@praktijkvoorkinderfysiotherapie.nl onder vermelding van uw naam, naam van uw kind, geboortedatum van uw kind, adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om aan te geven wanneer er een nieuwe cursus start waar u aan kan deelnemen.